Ö-vik

Ja nu har det gått väldigt länge sedan jag uppdaterade min blogg men efter klagomål och önskemål så tänker jag nu återuppta detta och uppdatera någon gång om sänder.

Efter en lång sommar med väldigt mycke jobb och en del sol och bad så har jag nu hamnat i ö-vik för att börja plugga till inköpare, en Ky utbildning på 1 1/2 år.
I fredags så åkte jag och Emil med flyttlasset. Jag måste säga att min första reaktion var neeej jag vill hem då jag kom hit till mitt lilla rum men nu då jag har fått ställa fram lite personliga saker och så så känns det bättre. Är bara sängben och gardinen som fattas för att göra rummet komplett. Men jag ska har köpt tyg som jag skickade med Emil hem till mamma, hon ska hjälpa och sy åt mig.

Helgen har varit väldigt mysig, vi har varit ute och gått och tittat runt mycket,ätit ute och hunnit en sväng till ikea i Sundsvall, jag glömde dock mitt kort hemma men det var tur att Emil hade kommit ihåg sitt. Tack älskling!
Idag när Emil åkte hem vart det betydligt jobbigare men jag är bestämd och jag vet att det inte är nån lång tid så det kommer gå bra.

Detta är mitt rum just nu:


RSS 2.0