Tindra

Satt just och tittade igenom mina mail och öppnade då ett mail från min vän Anna och jag fick mig ett gott skratt, hon hade skicka ett kort på hennes katt. Titta här så rolig hon ser ut.

Hoppas hon får en helsvart långhårig hona när hon får kattungar, då kanske det blir en till katt. Man vet aldrig hihi.

:D

Det slutade med fest för vår del i lördags och eftersom att vi inte hade någon stans att vara så erbjöd Emils jobbarkompis att vi och våra kompisar fick komma hem till han och hans sambo. Det vart en rolig kväll. Igår blev det därför en riktigt lugn dag som slutade med att vi såg rallybrudar. Den var rolig men kändes inte som den hade så mycket handling.

Idag har jag gjort min första dag på affären Cubus. Det var roligt och personalen var väldigt trevliga. Jag hoppas på att det blir mer jobb där nu framöver.

Make up store

Idag har varit en väldigt vanlig dag förutom att cubus och make up store hade kvällsöppet med erbjudanden och utlottningar. Tro det eller ej men jag vann på make up store :D Vart så glad haha och på cubus fick jag också en påse med saker hihi.



Tack för en trevlig kväll tjejer.

Frasiga våfflor

Idag är det  våffeldagen och jag och Emil åt självklart frasiga våfflor här med blåbärssylt och glass. Mums


En mysig helg

Nu är vi hemma igen och jag har äntligen internet, även om jag tycker att det kan vara ganska skönt att inte ha tillgång till internet så saknar jag i alla fall att kunna titta mailen och så. Vår helg vart kanon, det var fint väder och vi fick besök av Emils föräldrar på lördagen och på söndag kom Ante, Tessan och Theo och hälsade på, vi grillade korv och satt ute i en snögrotta och solade en stund. Annars så tog vi det väldigt lugnt med bad och tvtittand, vi upptäckte att tv4 fakta är en väldigt bra kanal, önskar vi hade den här hemma med.

Här är ett kort från helgen då Emil och Ante står och grillar korv



Emil har jobbat idag och jag har suttit och sytt en tröja istället för shortsdressen jag skulle göra. Så här vart den.



Vårkänslor och spritter i hela kroppen


Jag är så glad att vi haft så fint väder de senaste dagarna, har verkligen vårkänslor och det spritter i hela kroppen, hoppas att vädret håller i sig över helgen för vi kommer åka till stugan då. Ska vara kattvakt och vi tyckte då att de vore skönt att åka dit och ha som en liten semester. Jag vet ej om internet kommer fungera för mig så är inte säkert att det blir någon mer uppdatering före helgen. Men kommer efter helgen i så fall då ni ska få höra om helgen.

Ha de bra!

Lunchträff

Vart inringd på jobb igår och sedan vart det hockey för hela slanten. Oj vad kul det var att se, bra spelat. Ser framemot att se fler matcher under helgen. Hejja Aik

Idag vart det en lunchträff med Maria och Ida, en ganska kort träff vart det men en rolig :-) Hann även springa runt en stund på stan innan bussen hem gick och då hann jag köpa dessa fina blommor, blev bra på tv-bänken.


Förklaring

Kom på en liten grej till jag skulle skriva, eftersom att jag har fått förfrågningar om vad kunden som gav mig blommor bad mig om ursäkt för så tänkte jag här skriva att till hänsyn för han skrev jag det inte här från första början. Jag tänker därför inte skriva några skriftliga svar på det men fråga mig nästa gång ni ser mig istället så förklarar jag då.

Summering

Så var det söndag igen, en kort summering över vad vi gjort i helgen kommer här.

Igår var vi ute i stugan och jag prövade att köra skoter nästan för första gången och jag måste då säga det att jag blev helt slut i tummuskeln haha. Sen på kvällen åkte vi till Nils lägenhet och såg melodifestivalen med han, Fredrik och Linnea. Blev en trevlig kväll.
Idag åkte vi och såg på Annas fotbollsmatch och sedan följde hon med hit och klippte Emils hår och sen åt vi tacos tillsammans.

Ikväll ringde Britt och frågade om jag kunde jobba imorgon, självklart gör jag gärna det. Så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med att stiga upp imorgon.

Trevlig kväll!

Trevlig dag på jobbet!

Idag har det varit en väldigt rolig dag på jobbet, hände mycket konstiga saker och kunderna kändes väldigt glada och vänliga. Bland annat fick jag dessa fina tulpaner från en gubbe som bad om ursäkt.


Vilka fina och vänliga människor det finns :-)

Design

När jag var hos mina föräldrar förra veckan så satte jag och mamma oss i soffan och slog på tv:n, vi fastnade i ett program som handlade om inredning så klart. Programmet heter topdesign och går 17.30 på 3:an under vardagarna. Rekomenderar er att se det någon dag om ni har möjlighet till det och om ni gillar design såklart. Själv dagdrömmer jag om att man skulle kunna arbeta med inredning och design, tänk vad roligt och spännande det skulle vara. Blir att fortsätta drömma för min del tror jag.

Trevlig kväll!

Klart!

Idag har vi städat och städat hela dagen känns de som men det har gett resultat i alla fall. här kommer lite bilder.







Vi känner oss riktigt nöjda efter mycket slit, tycker vår billiga lösning på tvhyllan vart bra. Vi sågade nämligen sönder vår gamla hylla så den vart lägre och sparade den översta hyllplanen som vi sedan limmade fast överst igen.

Imorgon blir det klart

Nu är det snart klart, imorgon kommer det att komma lite bilder på vardagsrummet. Har i princip bara jobbat med det i snart två veckor men förutom det så var vi på 30-års fest i fredags. Det var en trevlig kväll.

Vår katt sigge har inte haft det lätt nu medan vi har gjort om, han är så rädd för allt som är långt och för dammsugaren, han har nästan bara varit ute eller som nu legat i något av våra knän. Han har jamat och krypit fram här hemma, stackarn.

4 Mars

Nu tycker jag att det är dax för ett litet inlägg här igen, var ett tag sedan jag skrev något. Vi håller som sagt på att göra om i vardagsrummet och det är mycket jobb men väldigt roligt och vi börjar närma oss slutet. Betongen är framme, taket är målat ett varv (förhoppningsvis andra ikväll) och spacklet är påväg att torka. Blir att slipa det ikväll och om vi hittar någon tapet som faller oss i smaken ikväll så ska jag försöka mig på att tapetsera imorgon på dagen. Bilder kommer


Idag så ringde Emil och väckte mig vid 9, han tyckte verkligen att jag skulle gå ut för att det var så fint väder och jag kan inte annat än hålla med, Solen sken, det  var  -6 grader och vindstilla. Jag tog därför med min kamera och gick ut och gick en sväng. Vart inspirerad av tågrälsen idag.










RSS 2.0