I hustankar

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev och jag kan berätta att idag har vi varit och tittat på ett hus i stackrönnan, de var inte riktigt så fint som vi hade trott + att emil och våra föräldrar kände en konstig lukt i huset. Men på måndag ska vi och se på ett hus på moröbacke och det är väl egentligen det vi är intresserade av. Jag hoppas verkligen att vi kan få ner priset en aning och att de inte luktar illa.

Sedan gick jag igenom mina scheman idag och jag har just insett att jag jobbar 14 dagar i sträck utan att vara ledig, men det är bra att jag har mycke att göra=) då hinner jag inte fundera på så mycket heller.

Så Erica imorgon (fredag) då vet du att det kanske blir morö backe :) din och Fridas önskan kanske blir sann. Men än så länge är inte nå säkert har ju inte varit på visningen heller så de kan ju vara jättedåligt. Men vi hoppas att de är bra.

Då var helgen slut

Då var helgen snart slut och jag hoppades på att vara utvilad men det är jag inte alls. Hade firmafest igår så man är lite seg efter det  + att jag fått en förkylning. Jag hoppas jag håller mig frisk nu då jag ska få jobba ganska mycket.

I lördags så åkte jag och emil ut till stugan på morgonen för att gratta pappa som fyllde år, men först stannade vi på en bondgård för att se på när dom släppte ut korna för första gången iår, har aldrig varit på de förr men jag måste säga att de var roligt att se att dom blir så glada.

Idag har varit en otroligt lugn och seg dag, vi åkte till Albatross för att köpa godis och påvägen dit kom jag på att de finns en butik som heter loppisbutiken så jag tyckte att vi skulle fara förbi där, de gjorde vi och jag hittade en ljusstake, 67 kr betalde jag för den.


Vanlig dag

Idag har varit en lugn dag, har i princip inte hänt nå förutom att han som ägde lägenheten som jag och Emil skulle åka och se på imorgon ringde och sa att han hade sålt den, tyckte de var lite dålig stil men de är inte mycke att göra. förstår att han ville bli av med den.

När jag for hem från jobbet så var de så friskt ute, kändes som vilken sommarkväll som hellst. Det är verkligen sommar snart och att Frida kommer hem imorgon och vi ska åka ut till stugan och äta surströmming efter jobbet gör bara att känslan av sommar ökar:D

Saknar SiggePigg men imorgon får jag träffa honom igen


Förändring

Nu har jag suttit ett bra tag för att försöka göra lite ändringar på min blogg, det vart inte några stora drastiska men det vart i alla fall lite mer färg, kanske blir mer ändringar senare.

Blev ett kort inlägg, kommer kanske mer senare.

Blomrabatt

Idag har jag varit hemma hos Ante och Thessan och hjälpt Thessan att göra en blomrabatt, var första gången för oss båda men det var roligt och vart bra i slutändan, hoppas bara blommorna kommer växa och må bra där. Bilder kommer att komma på http://theresasblogg.blogspot.com/2008_09_01_archive.html när deras internet börjar fungera.

Sedan har mamma och pappa varit här på middag, det händer inte så ofta men det är kul då dom tittar förbi :D

Jag har så många ideér om vad jag skulle vilja göra om och pröva på men jag har inte någon stans att göra de på eller att ha sakerna på. Längtar till de finns utrymme för det.


Söndag

Under denna långa tid som jag inte skrivit nu så har detta hänt:

Vi tillsammans med Ante och Tessan har varit på dragracing
Anna har blivit kattfarmor
Har varit på middag hos Per och Carro
Jag och Anna har varit i umeå och handlat, bla ljusstakar
Parkeringsböter :(
Jobbat

Här är Annas katt Tindra med sina ungar som bara var en dag gamla



Dessa röda ljusstakar inhandlade jag på rea på Lagerhause




Jag vet inte vad de tog åt mig idag men innan jag började jobba idag fick jag för mig att jag ville ha lugg så jag tog saxen och klippte mig själv.  Med tanke på att jag aldrig klippt förut så får jag ta att de är lite ojämnt. Såhär vart resultatet i alla fall.

RSS 2.0