Måndag

Då var det måndag igen, vi har börjat en ny kurs och allt känns som en ända soppa efter denna dag. Blir att fördjupa sig i böckerna på tisdag och onsdag nu då vi inte har några lektioner, jag hoppas att det kommer ljusna för mig.

Igår var det söndag och Emil var fortfarande på besök, vi var ute och försökte hitta någon bra promenadsträcka för mig men vi kom fram till att jag får gå typ runt hela övik om det ska bli någon sträcka. Men jag ska ge det ett nytt försök imorgon. Jag har hört mig för och fått lite tips så ska se om jag kan hitta någon väg. Sedan var vi och bowlade, JAG VANN den första serien men sen vann Emil dom två andra. Det har varit en riktigt mysig helg vi haft, som en påminnelse till Emil över min kärlek till dig på vår två års förlovningsdag så lägger jag ut detta kort på rosen du fick. Älskar dig!




Lite kort från dagen

Nu tänkte jag lägga ut ett kort på jackan jag köpte idag. Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas i den.

 

Sen när jag och Emil kom hem från stan så bestämde vi oss för att gå ut och gå, vi tänkte försöka oss på backhoppsbacken här i Örnsköldsvik. Det gick ju bra då det var en orangemärkt bana man följde. Den var ganska brant och jobbig på vissa delar. När vi sen kom upp så gick vi ner på andra sidan berget där den oranga banan fortsatte, det var väldigt fin utsikt och tillslut kom vi ner till ett eljuspår som gick runt en sjö. Var ganska mycket folk ute och gick och varenda en hälsade på oss, kändes nästan som om man var i stugan för där hälsar alla. Vi fortsatte runt spåret och sen gick vi en väg som visade sig vara en omväg tillbaka men det var ganska trevligt att gå i ett husområde också. När vi väl kom tillbaka så fick vi se två stycken hoppa i backen, vi trodde det skulle vara ganska häftigt att se men vi vart ganska besvikna måste jag säga:)

 

Detta fina träd stod påvägen då vi gick ner för berget

Utsikten från toppen av berget

Det var en hel del trappsteg att gå upp för

Det var ganska många trappsteg vi gick uppför.


Hard To Be A Rock´n Roller

Hej igen!

Har hållit mig hemma under en tid nu, vi hade nämligen grupparbet så kunde vara hemma och pendla till umeå istället. Det gick bara bra och vi hade redovisning i torsdags. sen avslutade vi första kursen igår med en tenta, jag hoppas att det gick bra men de kändes så i alla fall.

Sist jag skrev så skrev jag att jag och Emil suttit och tittat på skoterfilmer och sen dess har jag lyssnat på en otroligt bra låt som var med i en av filmerna. Man blir så glad. Lyssna och bli glad.

Sök på Hard To Be A Rock´n Roller med Wig Wam.

Nu ska jag och Emil gå ut på stan och köpa en vinterjacka till mig som jag hittade på vila igår. Kankse kommer ett kort på den sen. Ikväll blir det bio, Flickan som lekte med elden, jag hoppas att den är lika bra som Mannen som hatar kvinnor.

Trevlig helg

Skolan är igång på riktigt

Då var man tillbaka igen, var riktigt skönt att få vara hemma och blir ju tyvär tungt att åka hit igen då, men vi kämpar på och de går bra. Helgen var riktigt mysig, fredagen gjorde vi inte nå. Emil lagade mat och bjöd mig och sen låg vi mest och lyssnade på musik och flummade. Lördagen blev mer händelserik. stan, morö back, boviken, stugan. Där hjälpte vi till att ta upp båten och sen badade pappa och Emil, dock inte i havet utan i tunnan.
Söndagen när jag vaknade var jag riktigt förkyld och mådde inte alls bra men vi åkte till Jenny-ann och Martin där vi vart bjudna på brunch och det var riktigt gott. Sen åkte vi hem och då låg jag och sov till jag satt mig på bussen för att åka hit.

Idag har första dagen med allvar på skolan varit, vi har börjat läsa projektmetodik och det känns spännande och nervöst. Känns som om de är intressant men lite svårt, tyvär är jag ju inte lättlärd.

Önskar att jag hade nåå att pyssla med men finner inte någon motivation till det i detta lilla rum.

Kom på en sak som jag måste berätta. jag har skaffat facebook och ja ni får reta mig för det. Föll för grupptrycket tillslut men ska jag vara ärlig så var de mest för att jag vill kunna hålla kontakten med klasskompisarna då vi är klar och för att studentföreningen har sin sida här på facebook.

Jag och Emil tittade på skoterfilmer i fredags varav jag väljer denna bild, lite längtar man ju till vintern trotts allt.





Utflykten!

Igår var vi på en utflykt med skolan och först åkte vi till höga kusten och tittade på utsikten och under vägens gång fick vi även höra på lite historia kring Örnsköldsvik, jag lyssnade dock inte så mycket på historien då jag höll på bekanta mig med Annica som satt bredvid mig.
Efter en god lunch bestående av kyckling och potatissallad åkte vi mot dagens mål, vi var nämligen påväg till skuleberget där vi skulle få klättra.

Dom berättade hur vi skulle göra och vi som valde att klättra fick sele och hjälm på oss och sen var det bara att ge sig av. Vi började vår vandrig mot den 250 meter höga toppen men efter ett tag var vi många som kände att det var lite hemskare än vad dom hade beskrivit det, det tog därför ganska lång tid för oss. Men då lärarna sa klättring åt oss tänkte vi inte klättring där man måste häva sig upp med armarna och spjäna emot för att inte falla nerför klipporna, det gällde att vara koncentrerad hela tiden. Men vi klarade det och vi fick diplom, jag rekomenderar er att gå in och titta på bilderna på den här länken för att ni bättre ska förstå vad jag menar.

http://www.inatur.se/infopages/00/06/11/04/Via-Ferrata-vajerfrsedda-kltterstigar.html

Senare på kvällen skulle det vara bar-runda men eftersom att vi inte kom hem före 18.00 och det var samling 18.45 så hann jag inte med på den, därför kom några ur min korridor och hämtade mig då de hade kommit till olles som är precis nedanför mig. Jag träffade där 3 stycken ur min klass så de vart att jag hängde med dom och lärde känna dom då, dom känns väldigt roliga och sociala.

Men nu ska jag fara vidare på nästa fest för att sen ge mig av hem imorogn på morgonen.

Ha de super.

Känner mig positiv

Veckan är påbörjad och allt känns bra, jag har hunnit lära känna några nya i min klass och några i studentkoridoren.

Vi har träffat eleverna som gått ett år idag och dom har berättat om hur det kommer vara och jag är jättenervös, kommer verkligen vara borta från verkligheten i ett år framöver känns det som med det tempot som är. Men jag är taggad och jag var inställd på det så det känns okej i alla fall.
Annars så trivs jag väldigt bra i ö-vik. Känns som en trevlig stad som påminner väldigt mycket om att vara hemma förutom att alla ens nära och kära inte är här.

Och imorgon ska vi ut på utflyckt i alla fall så då får jag berätta om den turen imorgon=)

Trevlig kväll!

RSS 2.0