Utflykten!

Igår var vi på en utflykt med skolan och först åkte vi till höga kusten och tittade på utsikten och under vägens gång fick vi även höra på lite historia kring Örnsköldsvik, jag lyssnade dock inte så mycket på historien då jag höll på bekanta mig med Annica som satt bredvid mig.
Efter en god lunch bestående av kyckling och potatissallad åkte vi mot dagens mål, vi var nämligen påväg till skuleberget där vi skulle få klättra.

Dom berättade hur vi skulle göra och vi som valde att klättra fick sele och hjälm på oss och sen var det bara att ge sig av. Vi började vår vandrig mot den 250 meter höga toppen men efter ett tag var vi många som kände att det var lite hemskare än vad dom hade beskrivit det, det tog därför ganska lång tid för oss. Men då lärarna sa klättring åt oss tänkte vi inte klättring där man måste häva sig upp med armarna och spjäna emot för att inte falla nerför klipporna, det gällde att vara koncentrerad hela tiden. Men vi klarade det och vi fick diplom, jag rekomenderar er att gå in och titta på bilderna på den här länken för att ni bättre ska förstå vad jag menar.

http://www.inatur.se/infopages/00/06/11/04/Via-Ferrata-vajerfrsedda-kltterstigar.html

Senare på kvällen skulle det vara bar-runda men eftersom att vi inte kom hem före 18.00 och det var samling 18.45 så hann jag inte med på den, därför kom några ur min korridor och hämtade mig då de hade kommit till olles som är precis nedanför mig. Jag träffade där 3 stycken ur min klass så de vart att jag hängde med dom och lärde känna dom då, dom känns väldigt roliga och sociala.

Men nu ska jag fara vidare på nästa fest för att sen ge mig av hem imorogn på morgonen.

Ha de super.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0