Jobbjobbjobb

I lördags var jag och Emil till Piteå och han provade kläder inför bröllopet, det blev även bokat och klart och han blev så fin. Är så ovant att se han i så stiliga kläder, blev nervös direkt men längtar till vi står där.

Nu har jag snart gjort min andra vecka på praktiken och jag trivs väldigt bra. Är intressant, känner att man lär sig något varje dag, får ansvar och uppgifter att göra och sen är personerna väldigt lättsamma att vara kring och hjälpsamma.
Jobbar utöver det på cubus på kvällar och helger så just nu blir det inte så mycket uppdatering här. På tal om cubus, det är alla vänners dag på tisdag och det innebär att de är öppet mellan 9-21 och det är 30 % på ordinarie pris på kläder och 15 % på smink under hela dagen, kom gärna förbi.

Oj så spännande slutspelshockeyn är, hejjar dock på Dif och vet egentligen inte varför men känns bara så.:)

Trevlig helg!

Sysselsatt

I torsdags blev det som sagt vårstädning och det var så skönt. Blev lite nytt inhandlat och känns mycket ljusare och färggladare här hemma nu. Färgerna går i grönt vitt och rosa. Blev en rosa lampskärm till sovrumsfönstret och sen gjorde jag en tavla med hjälp av garn som står på byrån utanför sovrummet.

Har sedan jobbat, gått på bio med Kippe och Kim, bowlat med Anna och hunnit en sväng på loppis med Emil, dock hittde vi inte något. Vi bestämd oss också på fredag kväll för att inte sälja sängen än så vi fick skicka ett mail till killen som skulle komma och hämta den på lördag. Jag kom på att jag vill göra sänggaveln före jag säljer sängen ifall den inte blir bra.

Idag har varit min sista lediga dag innan jag går ut på praktik och jag har verkligen gjort grejer hela tiden för att inte hinna bli nervös. Påbörjat deklarationen, gått igenom försäkringarna för att se vad vi har och inte behöver. Ringt runt till olika försäkringsbolag och fått tips och nu ska vi bara bestämma oss för vilka vi vill ha. Känns så skönt att fått göra de och känna att nu är det ordning.

Ska snart packa min väska inför imorgon och lägga fram kläderna som jag ska ha, allt för att slippa stressa imorgon på morgonen.

Såhär blev tavlan men funderar om jag ska vira lite mer garn...hmm


Vårstädning

Var med Thessan igår och det var mycket trevligt, vi pysslade, pratade och tittade i tidningar. I en av tidningarna fick jag verkligen inspiration till att göra en sänggavel så nu har jag lagt ut vår sängstomme till försäljning, hoppas någon vill ha den. Har även rensat här hemma och börjat vårstäda. Sydde kuddfodral ikväll och imorgon ska jag byta gardiner och städa ordentligt.

Såhär vart kuddfodralen

Påsk!

Under påsken har vi varit i stugan en del och jag har även jobbat. Det har varit skönt och roligt. Jag och emil byggde en stor snögubbe och brottades i snön...oj vad man blir trött av det, man sover väldigt gott efter en dag ute i snön. Vi har badat, solat, skottat, grillat och umgåtts med familjen.


RSS 2.0